Segakoor Wannamoisa alustas kooslaulmist 2010 kaunil kevadel Saue vallas, Vanamõisa Seltsimajas koorijuht Sille Ojastu käe all. Segakooris on hetkel 34 lauljat, nendest 8 mees- ja 26 naishäält. Oma noorukeses eas oleme jõudnud palju - telesse, Nordea lavale ja suurele laululavale, puudutama. Nüüd kanname seda väge enesega järgmise peoni. Vahepealsed tegevused kajastatud blogi arhiivis.

Koguneme endiselt kolmapäeviti kell 19.00-21.00 - Saue valla Kultuurikeskuses, Laagris, Veskitammi 8.

Kel liitumishuvi, võtab ühendust: annemari.hamburg@mail.ee või 56691096



14 March 2011

Esimene laululaager. Padisel, Kallaste talus















4 comments:

  1. Postitagem emotsioone esimesest laululaagrist!
    Laulame, kohvitame, naerame, laulame, naerame, naerame, naerame, kohvitame, laulame, jälle kohvitame, mehed laulavad, kohvitame, naised laulavad, kõik laulavad, sööme, naerame, tuulutame, jalutame, uudistame, oleme poe ees, naerame, jalutame, laulame, naerame, sööme, joome, saunas, naerame, viskame leili, vötame mönuga, naerame, laulame, tantsime, naerame, tantsime, laulame, uus päev, hommikukohv, jälle laulame, naerame, laulame perenaisele ka ja lahkume kõrgete emotsioonidega, räägime mis juhtus :) Oleks isegi veel laulnud!!!

    ReplyDelete
  2. Seltskond jätkuvalt lahe ja mõnus:) Its on suur ja nakkav täpselt nagu proovis -NAERUTERAAPIA!!!
    Lauluhääl on alles ja kolmapäeval proovis koha:)

    ReplyDelete
  3. Pilte vaadates tundub, et on väga lõbus nädalavahetus olnud:)

    ReplyDelete
  4. Silmnähtavalt on meie inimesed andnud oma sõrme ja südame muusikale. Nädalavahetus kinnitas veel seda. Seltskonna harmoonia ja puhas rõõm elust, missa hing ikka veel soovida oskad. Säravad pildid, Urmel, aitähhh!!!

    ReplyDelete